11. 9. 2012

Dermacol: kosmetická paletka

Cena: 400,- Odstín: - Obchod: Rossmann, drogerie Martina, DM


Tuhle kosmetickou paletku od Dermacolu jsem dostala od táty k velikonocům, zrovna jsem měla čas ji vyzkoušet.
 
Paletka obsahuje:
zrcátko
4 oční stíny, aplikátor na oční stíny
tvářenku, štěteček na tvářenku
pudr

Paletka je maličká, takže se opravdu vejde do kabelky, jediné, co mě dokonale štve, je to, že jde těžko rozevírat, už se mi totiž stala taková věc: Chtěla jsem si nanést pudr, paletka otevřít nešla, tak jsem to otevřela silou a pudr vyletěl do vzduchu :-D Nyní se pudr nachází ve víčku od pudru, který nepoužívám.
 
Přejdu k jednotlivým věcem:
Oční stíny
Jsou pigmentované, mají opravdu nádhernou barvu. Ale to by nebylo ono, aby na tom nebyl nějaký háček. Lepší je nanést pod stíny nějakou podkladovou bázi, aby držely. Ale jinak jsou super. Ten nejsvětlejší odstín je do krémova.
 
 
Tvářenka
Z tvářenky jsem naprosto zklamaná, rozčílená, zuřím. Čekala jsem, že to bude ohromná pecka, když je to od Dermacolu. Je vesmírnogalakticky mega hutná, nedá se skoro vůbec do ztracena rozetřít, a ještě dělá na tváři a lícních kostech nějaké divadlo. Odstín je to poměrně hezký, ale prostě tvářenka je hrozná, šílená věc, ještě mi "zchlupatila obličej", no hnus!
 
 
 
Pudr
Kompaktní pudr je supr, hezky kryje, vyhlazuje obličej, nezchlupatí obličej, nevysouší.
Mínus: je tmavý, není to pro bledulky jako jsem já, ale pokud máte trochu tmavší pleť a nejste sněhuplní jak stěna, tak ho doporučuji.
 
 
Paletka by prošla, až na tu tvářenku!! Dávám 5/10 bodů!

2 komentáře:

  1. Jednou jsem ji dala mamce k narozeninám a natolik se mi zalíbily odstíny očních stínů, že jsem si jí pak sama "půjčovala"! :D

    OdpovědětVymazat