11. 9. 2012

Moje produkty od MAC


Dneska jsem byla nakupovat a koupila jsem si zase nový makeup od MAC (Studio Fix Fluid SPF 15, odstín NW15), takže vznikl nápad, že už nějaké produkty mám, tak je sem sepíšu, aby jste viděli mojí začínající sbírku. Jeden produkt od MAC už tu recenzi má, ale k tomu se dostanu hned.


1. krabička - tato krabička patří makeup u Studio fix fluid SPF 15, jak už jsem zmiňovala, je to odstín NW15. Tento make-up stál 790,-.
2. krabička - Makeup Studio Sculpt SPF 15, odstín NW15. Na tento makeup už je na blogspotu udělaná recenze a to http://blondesucks.blogspot.cz/2012/09/mac-studio-sculpt-spf15-foundation.html . Musím říct, že je opravdu skvělý! O prázdninách jsem jezdila s kamarádkou do Německa na koupaliště. Hrála jsem si jako malá, potápěla se, jezdila po tobogánu a makeup držel! Ani jednou jsem se nemusela přepudrovat, nebo si ho nanést znovu. Ten stál 860,-
3. krabička - Korektor Mineralize Concelear Cache-Cernes, odstín NW15. Korektor mám z Anglie, vyšel tam na pouhých 11£, což je asi 341,- V blízké době na tento produkt čekejte recenzi.



4. produkt - ztratila jsem od něj krabičku, takže to dávám až takhle nakonec. Jsou to oční stíny, odstín Knight Divine. Cena je 489,-

Dohromady jsem za MAC kosmetiku utratila 2 480,- a rozhodně toho nelituji, je to skvělá značka. Můžete se těšit na recenze, které snad do konce září splácám.

4 komentáře:

  1. Některé produkty MAC jsou fakt super, hlavně oční stíny mám já osobně ráda :-)

    PARIS-LONDON giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla pudr...barva a všechno ostatní skvělý:3! A Hani...dej prosím pryč ověřování číslem/písmem→je to debilní:):D:D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to dala pryč, nějak jsem o tom nevěděla, tak děkuju za připomenutí. :-3

      Vymazat
  3. MAC - moje oblíbená dekorativka. To jsi mě potěšila. Jejich pudry jsou podle mě geniální.

    Giveaway Chanel ;-)

    OdpovědětVymazat